Parfüm Rendelés Webáruház

www.parfüm-rendelés.hu

gyógyító parfümAz 1900-as évek elején a természetgyógyászok felfigyeltek az illatok beteg emberekre gyakorolt hatására, az aromaterápiára, amely valójában õsidõk óta létezik, és napjainkra alternatív gyógymóddá nõtte ki magát. Mi sikerének titka? Talán az, hogy felismerték: az illatok hangulatváltozásokat idéznek elõ a betegeknél. Például depressziós állapotú embereknél igen jó hatásfokkal mûködik a terápia. Nem magát a betegséget múlasztja el, hanem a közérzetet javítja, ezáltal könnyebben beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa. Természetesen mindenkire más-más hatással lehet ugyanaz az illat, így a kezelés megkezdése elõtt részletes kivizsgálásra van szükség, hiszen ami az egyiknek kellemes, az a másiknak kellemetlen élmény lehet.


Istenek illata

Mióta világ a világ az illatoknak helye van az emberek életében, a vallásban, a kultúrában, a társadalmi szokásokban, a gyógyászatban, a szépségiparban és a szerelemben.
Az ókori görögök minden istenüknek szántak egy virágot, amelyrõl úgy gondolták, megsegíti õket, mivel az adott istenség tulajdonságait is magukba szívhatják a bódító aromával együtt. Árész, a háború istene például a pipacsot kapta: bátorságot, küzdeni akarást és kitartást.


Titokzatos virágok, gyógyító gyümölcsök

A krizantém túlvilági illata a lelki érzékelést serkenti, a búzavirág jót tesz másnaposság ellen, a jázmin hófehér virágai pedig nem csak parfümként, de fürdõvízbe szórva is egyfajta misztikus vonzerõvel lengi körül tulajdonosát. A sarkantyúvirág nemi vágyserkentõ, a rózsák mûvészi kreativitásunkat élénkítik. Az illatgyógyászok megfigyelték, hogy a gyümölcsök és a fûszerek illata éppúgy hat testünkre és lelkünkre, mint a virágoké. A citrusok felfrissítenek, a narancs relaxál, az eukaliptusz könnyíti a légútjainkat megfázás esetén.

Érdemes kipróbálni az illatok erejét, hiszen nem költséges, és kellemes szórakozást ígér. Mielõtt azonban bármit is vásárolnánk, mindenképp nézzünk utána, melyik növénynek milyen hatása van, esetleg kérdezzünk meg a témában járatos szakembereket. Utána nincs más dolgunk, mint fürdõvizünkbe csepegtetni egy kevés frissítõ gyümölcs-olajat, könnyed álmunk érdekében szárított levendulacsokrot helyezni hálószobánk ablakába, vagy párologtatónkba rózsa / szantál-olajat önteni romantikusnak ígérkezõ éjszakánk elõtt.

Adatvédelmi nyilatkozat | Jogi információk | Kapcsolat
Áraink kiskereskedelmi árak és tartalmazzák az Áfát
© Copyright 2008 Star Brands Parfüm Kft. Budapest
Az oldalon található képi és szöveges információk a Start Brands Parfüm Kft. tulajdonát képezik!
Minden jellegű másolás jogi következményeket von maga után.
Olcsó Parfüm Nagykereskedés - www.andruszparfum.hu
Parfüm rendelés Webáruház a ShopMania weboldalon